Over langgoedopslag


Paternosterkast Langgoedopslag is onderdeel van Paternosterkast B.V., dé specialist op het gebied van dynamische verticale opslag en handling van goederen.

paternosterkast

Met meer dan 25 jaar ervaring in advies, toepassing en implementatie van paternosterkasten en plateauliften (vaak in combinatie met conveyortechniek en software) in alle denkbare branches, zijn wij ook graag uw partner.

No-nonsense benadering en de klantwens in het vizier houden zijn kenmerkend voor de aanpak.

De toegevoegde waarde van software is bij veel van onze relaties bewezen, een specialisme dat wij graag aan u zullen tonen.

Machinefabrieken, Groothandels in o.a. Farmacie en Industriële producten, Productiebedrijven maar ook Overheidsinstellingen maken in toenemende mate gebruik van dynamische opslagsystemen omdat de voordelen evident zijn; Ruimtebesparing, Ergonomie en Efficiency zijn geen loze kreten bij gerealiseerde toepassingen.

De paternosterkast, plateaulift en EffiMat systemen zijn doorgaans zeer geschikt voor kleine goederen.

Voor de opslag en handling van lange materialen hebben wij dynamische systemen met capaciteiten die aanspreken; profielen tot 12 meter lengte en gewichten tot 4.500 kg per container zijn mogelijk. Eenvoudig het gewenste containernummer intoetsen en het gewenste materiaal is beschikbaar. Meer geavanceerd? Aangestuurd door uw bovenliggende ERP systeem, weging, meerdere uitgifte stations voor uw zaagmachines, uw wens is onze uitdaging.

Maar het kan ook eenvoudiger en voordeliger; handbediende systemen voor allerlei afmetingen, gewichten en soorten materialen waarbij veiligheid voorop staat. Door de uitgekiende constructie kan er slechts één niveau in de stelling naar buiten bewegen.

Daag ons uit en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.